Webinár: Cookies a sociálne siete z pohľadu GDPR

Na dvojhodinovom webinári si povieme, ako sa vyrovnať s reguláciou cookies na Slovensku. Z pohľadu platných predpisov GDPR aj zákona o elektronických komunikáciách si ukážeme, ako má vyzerať „cookies lišta“ alebo čo robiť, ak máte zriadený „fanúšikovský“ profil na sociálnych sieťach, napr. na Facebooku a Instagrame.  V závere webinára si posvietime aj na nové usmernenie EÚ a povieme si, aký dosah má na cielenie reklám v rámci sociálnych sietí.

Online prenos

Živý prenos môžete sledovať na tomto mieste v deň konania webinára. Pre spustenie webinára alebo jeho videozáznamu musíte byť prihlásený. Pre získanie prihlasovacích údajov je potrebné webinár zakúpiť. Pokiaľ už máte webinár zakúpený, pošleme vám pár dní pred jeho konaním prihlasovacie údaje na e-mail.

V prípade, že ste zabudli svoje heslo, kontaktujte nás telefonicky na čísle +421 41 70 53 600 alebo e-mailom na adrese sluzby@pp.sk

Popis

Ako prebieha webinár a technické podmienky pre sledovanie nájdete TU.


Bonusy

Odborné poradenstvo s lektorom počas priameho prenosu formou chatu

Videozáznam z webinára na 30 dní


Program

  • úvod do problematiky
  • vysvetlenie legislatívnych zmien 
  • cookies lišta – čo by mala obsahovať a ako by mala vyzerať
  • obsah informácie o spracúvaní osobných údajov pre cookies
  • sociálne siete a zásady spracúvania osobných údajov
  • ako cieliť reklamu z pohľadu GDPR


Harmonogram

09,00 – 11,00 – prednáška spojená s diskusiou

Termíny

   19. 8. 2021
   09:00 - 11:00
   60

Profil lektora

Macova_120x180.jpg
JUDr. Marcela Macová, PhD.

Absolvovala Právnickú fakultu Masarykovej univerzity v Brne, nadväzne na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach obhájila rigoróznu prácu na tému „Ochrana osobných údajov“ a na Univerzite Komenského v Bratislave v roku 2016 ukončila doktorandské štúdium zamerané na ochranu osobných údajov. V rokoch 2005 až 2013 pôsobila na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky. Aktívne sa zúčastňuje na rôznych odborných konferenciách, je autorkou viacerých komentárov k zákonom o ochrane osobných údajov, ako aj mnohých publikovaných článkov o ochrane osobných údajov. Ako lektorka sa špecializuje na tému „ochrana osobných údajov“. V súčasnosti sa prostredníctvom svojej spoločnosti DAPRO Consulting s. r. o. profesionálne venuje aj výkonu funkcie.


 

Najbližšie školenia lektora


Najnovšie videoškolenia lektora

Kamerové systémy a ochrana osobných údajov (zmena nariadenia od 28. 1. 2020)
Práca z domu a povinné bezpečnostné opatrenia z pohľadu GDPR
Ochrana osobných údajov v ubytovacích zariadeniach podľa GDPR

Funkcie

Partner

 

Nastavenie súborov cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie vašich preferencií. Ďakujeme.

Viac informácií.