Webinár: COVID opatrenia z pohľadu GDPR

Dvojhodinový webinár s JUDr. Marcelou Macovou, PhD., vás z pohľadu GDPR oboznámi s opatreniami, ktoré z dôvodu pandémie COVID-19 aktuálne nariaďuje Zákonník práce (vrátane novely ZP účinnej od 15. 11. 2021), zákon o verejnom zdraví, vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR a ďalšie uznesenia vlády. Účastníci sa zorientujú v jednotlivých ustanoveniach, dozvedia sa, aké dokumenty musí mať každá firma, organizácia či jednotlivec, ktorý spracováva osobné údaje, vypracované z pohľadu GDPR, aké údaje možno získavať a ako ich správne spracúvať. Priestor bude vyhradený aj na vaše otázky a konzultáciu vlastných prípadov z praxe.

Záznam z webinára:

Časti videa:

  •   Záznam z webinára - úvod [1 min.]  Zadarmo
  •   záznam z webinára: COVID opatrenia z pohľadu GDPR [130 min.]  Platený prístup

Popis

Ako prebieha webinár a technické podmienky pre sledovanie nájdete TU.


Bonusy

Odborné poradenstvo s lektorom počas priameho prenosu formou chatu

Videozáznam zo školenia online na 30 dní


Program

Povieme si:

  • aké dokumenty musíte mať vypracované z pohľadu GDPR,
  • aké údaje môžete získavať a spracúvať,
  • zodpovieme na vaše otázky.
  • diskusia


Harmonogram

09,00 – 11,00 – prednáška spojená s diskusiou

Termíny

   25. 11. 2021
   09:00 - 11:00
   60
  Zrealizované

Profil lektora

Macova_120x180.jpg
JUDr. Marcela Macová, PhD.

Absolvovala Právnickú fakultu Masarykovej univerzity v Brne, nadväzne na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach obhájila rigoróznu prácu na tému „Ochrana osobných údajov“ a na Univerzite Komenského v Bratislave v roku 2016 ukončila doktorandské štúdium zamerané na ochranu osobných údajov. V rokoch 2005 až 2013 pôsobila na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky. Aktívne sa zúčastňuje na rôznych odborných konferenciách, je autorkou viacerých komentárov k zákonom o ochrane osobných údajov, ako aj mnohých publikovaných článkov o ochrane osobných údajov. Ako lektorka sa špecializuje na tému „ochrana osobných údajov“. V súčasnosti sa prostredníctvom svojej spoločnosti DAPRO Consulting s. r. o. profesionálne venuje aj výkonu funkcie.


Profivzdelávanie klub - videá, videoškolenie, webináre, online školenia

Profivzdelávanie klub - bonusové materiály

 Materiály sú dostupné po prihlásení
Nariadenie GDPR / 981 kB
Zákon o ochrane osobných údajov / 1,00 MB
vyhlaska_261 / 228 kB
vyhlaska_262 / 226 kB
vyhlaska_263 / 232 kB
Materiál  / 2,00 MB
Zákon č. 4122021 Z. z. / 730 kB
Príloha: ver01_IP_OTP_režim / 13 kB

Najbližšie školenia lektora


Najnovšie videoškolenia lektora

Záznam zo školenia online: Ochrana osobných údajov v personálnej, mzdovej a účtovnej agende v roku 2021
Kamerové systémy a ochrana osobných údajov (zmena nariadenia od 28. 1. 2020)
Práca z domu a povinné bezpečnostné opatrenia z pohľadu GDPR

Funkcie

Partner

 

Nastavenie súborov cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie vašich preferencií. Ďakujeme.

Viac informácií.